Gå til innhold

Diplomoverrekkelse

Brekke barnehage ble sertifisert som miljøfyrtårnbedrift i april, og nå var tiden kommet for den høytidelige overrekkelsen av miljøfyrtårndiplomet.

Fyrlyktene i Hvalerskjærgården har reddet mange liv der de lyser og viser rett vei gjennom farlig farvann. På samme måte skal Brekke barnehage, som det første kommunale miljøfyrtårnet på Hvaler, vise vei i det viktige arbeidet som må gjøres for å ta vare på miljøet og redde verden. For barna hos oss mener nemlig akkurat det. -At innsatsen vi gjør for miljøet er med på å redde verden.

Som bevis på at vi har gjort oss fortjent til å kalle oss miljøfyrtårn, kom selveste ordføreren på besøk for å overrekke miljøfyrtårndiplomet. Med seg hadde han rådmannen og kommunalsjefen, og dermed var det duket for miljøfest i barnehagen.

Barna underholdt med sang, og den flotte ryddesangen hørte naturligvis med når det var miljøfest. Etterpå koste vi oss med hjemmebakt eplekake og skrytet vi fikk av ordføreren. Diplomet får hedersplassen i barnehagens hjerte. -På veggen i det store kjøkkenet vårt.

Nå gjelder det å ikke hvile på lauvbærene, men videreføre og utvikle miljøarbeidet i barnehagen. Vi skal fortsette med  kildesortering, rydde strender og utnytte lokale ressurser som fisk og grønnsaker fra kjøkkenhagen vår. -Og det er vi veldig motiverte for!

(Artikkelbildet med miljøfyrtårnet er laget av barna med materialer fra nærmiljøet.)

Publisert
27.09.2014
Sist endret
14.12.2016