Gå til innhold

Aktivitetsdag på Brekke

Tirsdag 12.februar arrangerte vi aktivitetsdag i barnehagen. Vi har en flott akebakke like ved siden av barnehagen, der det også er et jorde som egner seg til skigåing.

Når vinteren viser seg i all sin prakt, gjelder det å benytte seg av den før det er for sent. De som ville ha med seg ski og akebrett hjemmefra kunne det, ellers brukte vi de nye akemattene som barnehagen har kjøpt. De går så det suser! Vigdis hadde også tatt med seg skiene sine og hun tråkket opp skispor.

Men det er ikke alt som går som man har tenkt... Løypa var bare så vidt ferdig med spor og merking, da det plutselig dukket opp en svær kranbil. Tenk at akkurat idag var det noen som skulle drive med tømmerhogst akkurat her!. Ja, ja, det var jo også en spennende begivenhet å få med seg, og kranen heiste en mann høyt opp i et tre! Heldigvis er skogen stor,så det var nok av plass å boltre seg på likevel.Skogsmaskin

I tillegg til aking og skigåing hadde vi laget "minnespor". Vi hadde laget en plakat med 6 bilder på. Litt lenger inne i skogen hadde vi hengt opp samme plakat, men her hadde to av bildene blitt borte. Barna skulle prøve å se om de klarte å finne ut hva som manglet.

 Bål

Det var ikke så mange kuldegradene, men det ble en del kalde fingre og tær likevel. Da var det godt å få varmet seg litt ved bålet.

Det er også godt med litt varmt i magen når man er ute, så på menyen stod det ostesmørbrød og kakao.

Skiløype

På ettermiddagen fikk alle som hadde vært med en diplom til minne om dagen.

 

Publisert
12.02.2013
Sist endret
21.08.2013