Gå til innhold

Livet på Muslingen - mars

I mars har vi hatt fokus på forklaring og argumentasjon. Vi har hatt samtaler rundt og utforsket hva som skjer i naturen om våren. Bamsedoktoren har vært på besøk og vi opplever og undrer oss sammen.

Vi har hatt besøk av Bamsedoktoren. Dette var stor stas og alle bamser fikk en sjekk av lege og helsesøster.

Etter besøket ble barna opptatte av sykehus og lege. Det ble da laget en egen sykeavdeling på Muslingen hvor vi kunne ta røntgen, sjekkes, få sprøyter og bandasje. Det var også noen som måtte legges inn på sykehuset.

 

Deilig vårvær på hvaler. Vi klatrer, sager og utforsker i naturen. Vi har hatt fne turer i nærmiljøet. Vi samtaler og undrer oss sammen både ute og inne.

Det er kommet kalver på gården. Vi fikk hilse på både store og små. Både de og vi var nysgjerrige på hverandre. Nå er det snart sauene sin tur til å få lam så vi gleder oss til en tur til.

Her har vi laget hus til ekorn i skogen.

 

Det er mye hyttebygging og sang fra tretoppene. Lynghavet er også et spennende sted for oss å være. Her er det spionlek og hopping i lyngen som gjelder.

Hva er dette? Vi samtaler og undret oss sammen om hva dette kunne være. Det kom opp mange interessante emner og mange ivrige barn med masse god fantasi og kreativitet.

Publisert
04.04.2017
Sist endret
02.05.2017