Gå til innhold

Livet på Muslingen - november

I november har vi vært heldige med været. Vi utforsker sammen. Temaet i november er lek og vennskap. I førmatematikk har vi fokus på målin. Vi fortsetter med mønster og former, vi gleder oss til advent.

Vi har fått oss en butikk inne på muslingen. Denne blir flittig brukt av alle i barnehage. Vi har også laget penger etter initiativ fra barna. "Vi må jo ha penger for å betale for varene i butikken".

 

Barna på muslingen er blitt opptate av det å måle med pinner. De måler hverndre, andre pinner, store trær osv.

 

Her er de i full gang med sin fantasi og kreativitet i lek. Det store treet er en arbeidsplass, en dinosaur, klatrestativ, stor gravemaskin osv.

 

Vi er så heldige at vi har en elev hos oss på Muslingen. Eleven har satt i gang en aktivitet som alle ble svert engasjert i. Alle barna har vært med på å finne pinne og vært med på hele prosessen med å finne alt de trenger til å gjennomføre aktiviteten. Et flott sluttprodukt som de fikk med seg hjem.

Vi hadde en fantastisk adventshagedag. Etter adventshagen var slutt og hvert barn fikk tenne et lys hver dro vi rett ut i skogen for å brenne opp einebuskene. Dette ble det svært mye røyk av og det knitret så mye at til slutt ble det ett heksebål. Barna danset rundt og sang. Det ble fortalt om hekser og troll i etterkant barna i mellom.

 

Adventshagen var en flott avsluttning på novembermåned :)

 

Publisert
06.12.2016
Sist endret
02.05.2017