Gå til innhold

Livet i februar

I februar har vi vært på flere spennende turer. Vi har fortsatt med eventyr og spill, og i tillegg har vi begynt med perling.

Marianne, lærlingen vår, planla en tur hvor vi skulle plukke kongler. Vi fant mange kongler i skogen ved grillhytta vår. Vi fant både store og små kongler. Vi hadde flere bøtter, og telte hvor mange vi fikk i hver bøtte.

Når konglene hadde tørket et par dager kunne vi male dem. Vi malte med forskjellige farger, og noen fikk glitter på seg også.

En annen dag vi gikk på tur fant vi pluselig noen rare spor. Vi undret oss over sporene som hadde fire prikker. En av de voksne kunne fortelle at her hadde det hoppet en hare. Når vi så litt lenger fant vi flere spor, og vi kunne se hvilken vei haren hadde hoppet.

I førmatematikk har vi holdt på med telling. Denne måneden har vi i tillegg til å høre eventyr begynt å perle. Vi har laget mønster på en liten kylling , og barna har telt og sortert perler.

En hyggelig tradisjon i barnehagen er karneval. Da kler vi oss ut både små og store. Vi viser oss frem på catwalken, og danser etter lystig musikk. Etterpå slår vi katta ut av sekken. Det er alltid spennende å se hvem som klarer å lage hull i den tykke posen.

Publisert
02.03.2017
Sist endret
02.03.2017