Gå til innhold

Marihøna

På Marihøna går de mellomste barna i barnehagen. I barnehagen vår har vi fokus på språk og førmatematikk.

 Vi på Marihøna er mye ute på tur. Her er vi opptatt av lek, utforskning og utfordringer. Vi tar i bruk forsøk og matematiske begreper i samspill med barna.Vi har også fokus på språk og språkmiljø. Vi leser bøker, setter ord på opplevelser, følelser og ting.

Vi som jobber på Marihøna er:

Pedagogisk leder: Anita Rubach

 Anita er oppptatt musikk, turer og gode opplevelser. Høsten 2016 skal hun ta "Naturfag og matematikk i barnehagen" ved Høgskolen i Østfold. Hun har jobbet i Asmaløy barnehage i 14 år.

Barnehagelærer: Tove Harridsleff

Tove tar masterstudie i spesialpedagogikk ved Høgskolen i Østfold. Hun er opptatt av natur, språk og å gi barna best mulige kår for utvikling gjennom tilpassede utfordringer i trygge rammer. Hun har vært i Asmaløy barnehage i 15 år.

 Fagarbeider: Gunn Olsen

Gunn er opptatt av turer og aktivitet ute. Hun er glad fysisk aktivitet, og tar gjerne med barna på utfordringer i skog og mark. Hun er en ryddig person, og den som holder orden på avdelingen. Gunn har jobbet i Asmaløy barnehage i

 Fagarbeider: Irene Ihlen

Irene er en omsorgsfull og rolig person. Hun liker å ha gode samtaler med barna og å gå på tur. Irene har vært i Asmaløy barnehage i 23 år.

Assistent: Ingrid Moe Larsen

Ingrid trives godt ute i lek og utforskning sammen med barna. Ingrid liker også formingsaktiviteter. Hun er en omsorgsfull person med glimt i øyet. Hun har vært i Asmaløy barnehage i 20 år.

 Lærling: Marianne Aarvik

Vi i Asmaløy barnehage er så heldige at vi skal ha lærling i år. Vi gleder oss til å bli kjent med henne, og håper hun få et lærerrikt år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publisert
19.11.2010
Sist endret
26.08.2016