Gå til innhold

Livet i mai

I mai har vi hatt kortere uker pga helligdager og dermed mindre tid til å være sammen. Vi har brukt litt tid til å snakke om hvorfor vi feirer 17. mai. Vi har øvd på å gå i tog, lekt leker,forsket litt i naturen og brukt naturen som spiskammers.

Det var stor stas å ta frem fanen vår og øve på å gå i tog. Ropet vårt satt som et skudd. Etter øvingen øvde vi oss likså godt på leker som ballkast på boks, gå med tyttebær i skje og hoppe i sekk. Vi avsluttet øvingsøkten med pølse- og is spisingfest. En herlig dag.

 

Vi har ventet en stund på at grantrærne skulle skyte skudd. Når skuddene endelig var så lange at de var lette å plukke gikk vi på sanketur innover i skogen. Vi har nemlig lært av NRK at det er mulig å lage pesto av granskudd. Pestoen var smakfull, nesten alle ungene tok sjansen på å smake og noen valgte tilogmed granskuddpestoen som topping på tacoen.

 

En regnfull ettermiddag tok vi frem en presenning og Zalo for å ake. Det gikk unna! Ungene storkoste seg, etterpå var det spyling i brannslangen og full skift når vi kom inn.

Publisert
31.05.2016
Sist endret
28.06.2016