Gå til innhold

Slik organiserer vi SFO i skolens ferier

S.F.O. ved Åttekanten holder åpent i skolens ferier. Vi sender ut påmeldingsskjema i god tid før hver ferie. Foresatte fyller ut og leverer skjemaet til SFO.

Påmeldingsfristen er ca to uker før hver ferie. Dette for at vi skal kunne sette opp vaktlister og legge planer for aktiviteter i disse dagene.

Det er viktig at alle overholder påmeldingsfrister .

Det er og viktig at de som av en eller annen grunn uteblir en dag eller flere, gir beskjed om dette til vår telefon 91802670 dagen før eller, senest kl. 09.00 angjeldende dag. Det er kjekt for oss om dere sender en SMS.

Vi svarer alltid på en SMS, ofte bare OK. Hvis dere ikke får tilbakemelding må dere være vennlige å prøve igjen.

 

Vi åpner kl. 07.00, har oppmøtefrist kl. 09.00 og stenger kl.17.00.

I påmeldingsskjemaet ber vi dere sette opp ca.- tid for oppmøte av deres barn. Etter kl. 09.00 vil vi måtte ringe rundt til de som ikke har møtt opp og gitt oss beskjed om uteblivelse.

 

Frokost regner vi fra ca. 07.00 – 08.00. Dette måltidet er medbragt mat, men drikke får barna her. Senere på dagen spiser vi mat fra SFO. Måltidene er ca. kl. 10.30 og

Ca kl. 14.30.

Vi serverer brødmat, hjemmebakt brød eller rundstykker, og middag eller noe annet godt. Vi prøver å la ungene bestemme noe av menyen så pizza og pannekaker blir ofte servert en av dagene i de lange feriene.

Feriefritids gjelder alle som har plass i S.F.O., untatt de som kun har morgenplass. De med halv plass kan benytte alle dagene i jula og i påska, de må dele vinterferien og høstferien så det til sammen blir 5 dager og de kan melde på halvparten av dagene i sommerferien.

Dagene i august gjelder også de som skal begynne i 1.trinn.Dette er nytt fra høsten 2009.

 

Nye elever må være påmeldt SFO før sommerferien for å kunne benytte ferifritids i august. Nye 1.klassinger må meldes på til feriefritids i august samtidig som de leverer påmelding til SFO for hele året. Frist 31.mai.

Husk dagene mellom utløp av barnehageåret og skolestart.

 

Det er mulig å kjøpe ekstradager. Disse faktureres med kr. 200.-.

 

Obs! Faste avtaler som gjelder hjemsendelse o.s.v. gjelder ikke i feriene.

Publisert
20.03.2017
Sist endret
20.03.2017