Gå til innhold

Garasjesalgdagen 2017 - blir du med?

Har du ting du ikke trenger lenger? Sett av søndag 23. april til garasjesalg.

Bli med på Garasjesalgdagen og selg ting andre kan få glede av. Garasjesalgdagen er et initiativ for å få flere til å oppdage verdien av gjenbruk. Brukte gjenstander som møbler, klær, leker og sportsutstyr kan ha stor verdi for andre. Dagen arrangeres i Fredrikstad, Sarpsborg og Hvaler.

I 2016 arrangeres Garasjesalgdagen søndag den 24. april. For å registrerer et garasjesalg, eller se hvor andre skal arrangere, går du inn i garasjesalgkartet.

Søndag mellom kl 11.00 – 15.00 håper vi at så mange som mulig i de tre kommunene er med å arrangere garasjesalg hjemme hos seg selv – eller besøker et av de mange garasjesalgene som finner sted i Nedre Glomma. En fin kombinasjon til søndagsturen?

Garasjesalgdagen er tenkt som et supplement til bruktbutikker, loppemarked og Sandbakken. Synes du kanskje du har for lite å selge? Da kan du invitere med venner, familie eller naboen. Jo flere som blir med, jo hyggeligere blir det.

Du trenger ikke garasje for å delta. Bruk trappa, gårdsplassen, skjulet eller hagen. Barna kan også delta med brukte leker og utstyr.

Garasjesalgkart på din mobil
Garasjesalgkartet kan lastes ned til brukere av iPhone eller Android telefon.

Slik laster du inn kartet på Iphone:

  1. Gå inn i Appstore og søk på arcgis. Velge første i lista og installer denne.
  2. Åpne appen og trykk på ikonet øverst til venstre. Trykk forstørrelsesglass og skriv inn garasjesalgdagen eller bare garasjesalg.
  3. Velg kartet som kommer opp og du er i gang.

Kontakt oss hvis du har spørsmål:
Hvaler kommune, Tora Klevås
Mob: 95 85 93 17
E-post: toklsc@hvaler.kommune.no

Publisert
26.02.2014
Sist endret
22.03.2017

Kontaktinformasjon

Sandbakken miljøstasjon
Telefontid man-fre 07.00-14.30
Tlf. 69375089

Praktisk informasjon