Gå til innhold

Kjeller'n - Hvaler Fritidsklubb

Velkommen til Kjeller'n!

Bruk av fritidsklubben er gratis på ordinære klubbkvelder. Ved turer og andre arrangementer vil det være en egenandel. Det er mange aktiviteter man kan finne på i Kjeller’n. Fritidsklubben er et sted hvor venner kan møtes, ha det gøy og treffe nye venner, danse eller høre på musikk, se film, spille biljard, bordtennis, airhockey, playstation eller et av brettspillene vi har. Det er også åpen kiosk.

 

Hold deg oppdatert med hva som skjer på klubben:

Følg oss på Facebook – Kjeller’n – fritidsklubben på Hvaler.

Vi har og en gruppe på Facebook med informasjon til foresatte; «Aktivitetsinformasjon til foresatte oa ved Kjeller'n Hvaler fritidsklubb»

Vi sender også ut sms-er med informasjon til alle som er registrert i vår base. Får du ikke slike sms? Send en sms med kodeordet FRITID til 2440 med navn og klassetrinn, så legger vi deg til.

Er det spørsmål eller andre ting dere ønsker å ta opp med oss, kan Elin kontaktes på eliban@hvaler.kommune.no eller 488 95 676, eller bruk vår sms-tjeneste.

Vi gjør oppmerksom på at alt av personlige eiendeler som tas med i Kjeller’n, tas med på eget ansvar. Det er heller ikke tillatt å ha med en- og tohjulinger inn i fritidsklubbens lokaler eller Hvalerhallen.

 

Ingunn, Irene, Nino, Kristin, Thomas og Elin ønsker dere velkommen til klubben!

 

Publisert
10.08.2010
Sist endret
18.04.2017
Publisert av
Elin Oktavia Bankerød

Kontaktinformasjon

Fagansvar fritid og idrett:

Elin Oktavia Bankerød 

Mob: 488 95 676

 

Direktenummer til Kjeller'n:
69 37 51 62

 

Åpningstider:

Etter skoletid Onsdag 13.45-17
Onsdagsklubb Onsdag 17-20.30
Ungdomsklubb          Fredag  18-23.30

Praktisk informasjon