Vil du registrere kulturminner?

Hvis du også kunne tenke deg å bidra, er det bare til å ta kontakt med undertegnende, eventuelt komme på møte som skal avholdes i Kornmagasinet på Skjærhalden 18 november klokka 18.

Da kommer Fylkeskonservatoren ved arkeolog Sigrid Mannsåker Gundersen for å gi Kulturvernforeningen og andre oppmøtte en innføring i hvordan man registrerer.

Hvaler kommune lager egen kommunedelplan for Kulturminner-, kulturmiljøer- og kulturlandskap.I den forbindelse har Hvaler kommune inngått avtale med Hvaler Kulturvernforening som skal ut i felten for å registrere bygg og anlegg.

For mer informasjon, ta kontakt med Hvaler kommune ved Anette Hansen (rådgiver planavdelingen),på telefon 69 37 51 55, eller på e-post: anehan@hvaler.kommune.no

10.11.2015
22.07.2016