Velkommen til Tall Ships Races på Hvaler!

Hvaler kommune er stolt samarbeidspartner i The Tall Ships Races og er glade for å invitere innbyggere og feriegjester på Hvaler til «åpnet dekk» på skonnerten «Jylland» tirsdag 15. juli. Skuta ligger i gjestehavna på Skjærhalden. Arrangementet er gratis.

Møt opp i Skjærhalden gjestehavn tirsdag 15. juli fra kl. 18.30-20.30.

Det lokale næringslivet vil presentere seg på dekket og på brygga! Hvaler kommune tilbyr alle å komme om bord i seilskuta for å oppleve livet på dekk og møte aktører fra det lokale næringslivet.

Opplev utseilingen!
Vi oppfordrer alle som har mulighet om å møte seilskutene på havet når de seiler ut fra Fredrikstad klokken 14. Seilskutene seiler ut Løperen (mellom Asmaløy og Kirkøy) og kan ses både fra vannet og fra land. Vi har laget et kart som viser gode utkikkspunkter og parkeringsmuligheter. Vis hensyn til private eiendommer.

Last ned oversiktskart

10.07.2014