Fra Grenserittet i 2011.

Triathlon på Hvaler

St. Hans-helgen 21.-22. juni 2014 går tidenes første triathlon-arrangement av stabelen på Hvaler. Det arrangeres barne-, sprint- og olympisk triathlon. Triatlonen arrangeres av Steg to A/S. Hvaler kommune er med som samarbeidspartner og sponsor.

Hvaler kommune ønsker triatlonen velkommen til Hvaler og vil gjennom samarbeidet legge til rette for at deltakere og publikum skal ha en flott helg. Hvaler kommune og arrangøren har inngått en intensjonsavtale over tre år. Kommunen er opptatt av å gi prosjektet starthjelp og sponser Hvaler Triathlon med 25.000 i 2014. Hvaler IL er med som samarbeidspartnere på gjennomføringssiden. Det er også etablert et samarbeid med Hvaler Lions som arrangerer havnefestival nettop denne helgen.

Hvaler kommune ønsker å bidra på deltakerfronten og er stolte av å kunne stille lag med 12 ansatte fra forskjellige virksomheter.

Triathlon er en multisport-konkurranse bestående av svømming, sykling og løping. På Hvaler kan deltakerne velge mellom sprint- og olympisk distanse. I tillegg kan barn mellom 6 og 12 år være med i mini-triathlon.

02.04.2014