Triathlon og havnefestival sørger for liv og røre i helgen på Skjærhalden

I helgen (17.-19. juni) skjer det mye spennende på Hvaler. I tillegg til den tradisjonsrike havnefestivalen er gjennomføres også tre triathlon og et løp på Hvaler. Hvaler kommune er med som samarbeidspartner og sponsor.

Hvaler kommune har i mange år lagt til rette for at havnefestivalen bruker torvet og brygga på Skjærhalden og ønsker for tredje gang Hvaler triathlon velkommen til Skjærhalden.

Fakta om havnefestivalen
Lions arrangerer hvert år havnefestivalen på Skjærhalden. Havnefestivalen trekker tusenvis av gjester fra fredag til søndag og det er aktiviteter for små sommergjester. Havnefestivalens program.

Fakta om Hvaler triathlon og Hvalerløpet
Triathlonen gjennomføres i Hvalers vakre natur og starter og slutter i hjertet av Skjærhalden. Triathlon er en multisport-konkurranse bestående av svømming, sykling og løping. Mer om triathlonen. Lørdag gjennomføres også Hvalerløpet i vår flotte natur og ruten går blant annet gjennom deler av nasjonalparken.

Praktisk informasjon om veier og parkering
Det vil i korte perioder være begrenset fremkommelighet noen steder, spesielt da i Skjærhalden sentrum. Politi og Vegvesen har gitt tillatelse til følgende:

Stengte veier for biltrafikk:
Lør: 09:30-12:00 Storveien: Rundkjøring Skjærhalden – kryss ved Kiwi
Lør: 09:30-13:00 Strandveien
Søn: 09:30-13:00 Storveien: Rundkjøring Skjærhalden – kryss ved Kiwi
Søn: 09:30-14:00 Strandveien
PS: Det er åpent for gjennomkjøring til Lorentzen-havna via Prestegårdsskogen i periodene veiene er stengt.

Enveiskjørte veier:
Lørdag 18. juni: 10:00-12:00, fv. 501, 503 og 504.
Søndag 19. juni: 10:00-13:00, fv. 501, 503 og 504.
Det vil før og under arrangementet bli godt skiltet. Vi håper ikke dette vil være til sjenanse for noen. Enveiskjørte veier vil bli praktisert "mot klokken".

Vi ønsker alle en god helg!

17.06.2016
22.07.2016