Tilbud om gratis HPV-vaksine

Vi tilbyr nå HPV vaksine til jenter født 91-96 som ikke tidligere har fått tilbud om vaksine, og de født 97-01 som av ulike årsaker ikke har fått vaksinen i vaksinasjonsprogrammet, f.eks tidligere har takket nei til vaksine.

Tilbudet gjeler alle som oppholder seg i kommunen, de må ikke ha folkeregistrert adresse her.

For å motta vaksinen har Hvaler-jenter/kvinner disse ulike alternativer:

1. Vi har satt opp to datoer med dropp-in på helsestasjonen for vaksinering den 24.11 og 08.12 kl 08.00-14.00.
  2. Det er massevaksinering i byhallen i Fredrikstad, som jenter/kvinner fra Hvaler også kan møte opp på. (se siste lenke til fredrikstad sin side om saken).
  3. Dersom ingen av disse datoene passer så ber vi jenter som ønsker vaksinen eller er i tvil om de skal ta den, om å komme innom helsestasjonen så finner vi et tidspunkt som passer.

Lenker til opplysning om vaksinen:

Mer informasjon om HPV-vaksine på Fredrikstad kommunes nettside.

04.11.2016
04.11.2016