TV-aksjonen 2015 - Vi skal vokte regnskogen

Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 18. oktober og er i år tildelt Regnskogfondet og dets arbeid med å bevare noen av verdens største sammenhengende regnskogsområder i Peru, Brasil, DR Kongo og på øya Ny-Guinea.

Regnskogen forsyner verden med mat, vann, og medisiner, og bidrar til å regulere klimaet på kloden. Regnskogen er dessuten hjemmet til om lag 260 millioner mennesker som blir drevet ut i fattigdom hvis skogene raseres.

Ved å bevare regnskogene, bevarer vi også et biologisk skattkammer som rommer 50–80 prosent av landjordas arter.

Verdens regnskoger er under et voldsomt press og hvert minutt forsvinner store regnskogsområder – for alltid.

Regnskogfondet er en norsk organisasjon som jobber med regnskogbevaring i 11 land i Amazonas, Sentral-Afrika og Sørøst-Asia. Prosjektene gjennomføres i nært samarbeid med menneskene som lever i og av regnskogen.

For mer informasjon om TV-aksjonen og Regnskogfondet, se TV-aksjonens nettsider www.blimed.no.

Bli bøssebærer!

La oss vise at vi på Hvaler bryr oss! Vi oppfordrer til å bruke søndagsturen til et godt formål – meld deg som bøssebærer ved å

Bøssebærere på Hvaler skal møte på Floren skole, gymsalen, klokka 14.00.

14.10.2015
22.07.2016