Premiedag på Sandbakken - premien fra «Vann forandrer alt» ble innkassert!

I sammenheng med TV-aksjonen «Vann forandrer alt» arrangerte vann- og avløpsavdelingen her i Hvaler kommune en spørrekonkurranse for alle tre skoler på Hvaler.

«Vannquizen» slo an! Samtlige klasser på alle skolene deltok klassevis, og vi er imponert over innsatsen og engasjementet. I gymsalen på Floren skole under selve TV-aksjonsarrangementet trakk ordfører Eivind Borge ut tre heldige vinnere, det vil si en klasse fra hver av skolene.

Vinnerklassene er:

• 6. klasse fra Åttekanten,
  • 9. klasse fra ungdomsskolen og
  • 4. klasse fra Floren skole.

I dag kom vinnerne til Sandbakken for å få vite mer om vannsituasjonen og fremtidens utfordringer for oss på Hvaler. På Sandbakken har vi et ganske avansert utstyr som vi holder kontroll på vann og avløp med.

Avfall og gjenvinning ble det også fokus på siden vi har fremtidens voksne hos oss. Vi legger opp til at det skal bli en blanding av informasjon, spørsmål og kos. Ergo endte de opp i spiserommet med pølser, brus og kake.

Vi i vann- og avløpsavdelingen synes det er viktig å fokusere på vannressursene våre. Vi vil bidra til at den oppvoksende slekt får innsikt i dette, samtidig som det er viktig å sørge for at rekrutteringen til bransjen opprettholdes. Vi trenger ingeniører i vann og avløpsbransjen, foryngelse må til!

28.11.2014