Petanquebanene i nærmiljøanlegget på Floren offisielt åpnet

Foreningen Hvaler Pils & Petanque (HPP), begynte arbeidet med etablering av banene i våres, og i juni sto den ferdig. Men det var først torsdag det var offisiell åpning av petanquebanene i nærmiljøparken ved Floren.

Torsdag ble ansatte i Hvaler kommune utfordret til å spille med og mot gutta i Hvaler Pils & Petanque. Petanquebanene ble åpnet ved at Rådmann Dag Willien Eriksen klippet over den røde snoren. Etter at første kule ble kastet, satt latteren og engasjementet løst hos deltakerne. HPP hadde tent opp grillene, og det ble servert grillpølser, brus og kransekake, som er en åpningsmarkering verdig. Etter bespisningen ble nok en runde spilt, og det hersket ingen tvil om at petanque er et spill som engasjerer og gleder alle!

De fire petanquebanene, som hver er 3 ganger 13 meter, er en del av nærmiljøanlegget som er under etablering. Anlegget er åpent for alle, og består også av et styrke- og treningsområde, flerbruksbane og ballbinge, og flere aktivitetsområder er under planlegging. Det er virksomhet kultur som sammen med andre aktører i nærmiljøet står for realiseringen av nærmiljøanlegget.

Les mer og se flere bilder her

19.08.2016