Østfold fylkeskommune inviterer til åpent møte om kystvannet

Hvordan skal vi ta vare på kystvannet i Ytre Oslofjord? Hva er de største utfordringene våre? Tirsdag 15. mai inviterer vi til åpent møte der du kan være med å gi dine innspill.

Møtet avholdes kl 18.00 på Quality hotell i Fredrikstad og er åpent for alle som ønsker å komme.

- Vi ønsker både å informere om arbeidet og hovedutfordringene i Ytre Oslofjord, samt involvere alle som ønsker til å komme med innspill til hva som er viktig i arbeidet med kystvannet. Vi håper både organisasjoner, foreninger og enkeltpersoner som vil være med å diskutere kystvannet sitt møter opp, sier Petter Torgersen, prosjektleder for Prosjektområde Ytre Oslofjord

Han kan fortelle at på møtet vil det bli hodt en orientering om organisering, foreløpig status og utfordringer. I tillegg blir det diskusjoner i små grupper, om hvilke utfordringer vi har arbeidet med godt kystvann i Østfold.

Påmelding og kontakperson
Påmelding og eventuelle spørsmål om møtet kan rettes til Petter Torgersen, Regionalutviklingsavdelingen, Østfold fylkeskommune via epost, pettor1@ostfoldfk.no eller telefon 926 35 615

Organisering av ansvaret for vannforvaltning
Det er elleve vannregionmyndigheter i Norge, som har ansvar for å koordinere arbeidet med å ta vare på hver sin vannregion. Østfold fylkeskommune har ansvar for Vannregion Glomma. Ytre Oslofjord, med sin plassering, er et felles ansvar for både Vannregion Glomma og Vannregion Vest-Viken.

03.05.2012