Ordføreren ønsket Egersund Group velkommen

Butikken er innholdsrik, alt fra sjakler i alle størrelser, alt i tauverk, wire, kjetting, løfteutstyr, fiskeredskaper, teiner i alle fasonger - hummerteiner, reketeiner, leppefiskteiner, arbeidsutstyr, kjeldresser, regntøy, støvler mm. Neste uke fylles også butikken med sportsfiskeutstyr! Noe som sikkert er interessant for kundegruppen sportsfiskere. Endelig har vi noe å tilby alle de som spør etter slike ting særlig i sommersesongen. Mao noe for hvermansen, for den kresne, og for enhver smak.

Det er fantastisk at det har kommet en profesjonell aktør i miljøet. Egersund Group har en visjon for utvikling av fiskerimiljøet i sin helhet. Det er ikke uten grunn at bedriften ble kåret til årets bedrift i Stavangerregionen i 2015! Etableringen representerer noe historisk genuint som er solid og bærekraftig! For fiskerne har etableringen skapt optimisme og fremtidstro. Rekruttering er nå et tema som diskuteres og tas tak i. Fjordfisk som driver godt allerede, får sikret sine leveranser og kan forutse en positiv utvikling.

Vi ønsker Egersund Group velkommen!

Neste fredag, den 20.mai, blir det offisiell åpning av butikken ved Trålverkstedet i Utgårdskilen – alle interesserte ønskes velkommen!

13.05.2016
22.07.2016