Offisiell åpning av Skogstunet

Ordfører klippet snoren og erklærte de nye kommunale boligene på Skogstunet for åpnet denne uken. Boligene er tilpasset innbyggere i Hvaler kommune som har behov for tilrettelagte boliger og oppfølging i hverdagen på grunn av rus- eller psykiatri.

Utvalg for kultur og personrettede tjenester, beboere og ansatte i NAV var invitert til offisiell åpning av 5 fullverdige boliger og en ny akuttleilighet for midlertidig opphold.

I tillegg til boliger er det kontor, boder, fellesarealer og en stor lagerbygning som delvis er tilpasset aktiviteter som for eksempel bruktbod, sykkelutleie og lignende. Beboer og ansatte har store planer for aktiviteter på området.

Hvaler kommune kjøpte i 2009 Sandbakken kurs- og konferansesenter av Fredrikstad Energi AS. Bygningsmassen og området har vært gjennom en stor rehabilitering og fremstår i dag som nytt. Kommunen høstet mange godord fra både brukere og ansatte under åpningen.

02.12.2011