Ny miljøkalender på nett og mobil på vei

En gang etter jul vil alle abonnenter av renovasjonstjenestene på Hvaler få adgang til et nytt tilbud fra kommunen.

Istedenfor den tradisjonelle miljøkalenderen vi har pleid å sende ut til alle abonnenter, vil vi for 2015 tilby en kalender som kan ses både på nett og mobil og vi sparer dermed papirutgaven vekk. Den nye digitale miljøkalenderen vil kunne varsle deg automatisk om når det blir hentet papiravfall på din adresse.

Alle abonnenter vil få et brev i posten med informasjon om hvordan de kan bruke den nye miljøkalenderen, og det vil også være tilrettelagt informasjon for personer som ikke ønsker å bruke den digitale miljøkalenderen.

Mer informasjon om den nye miljøkalenderen følger over nyttår. I mellomtiden blir papiravfallet hentet med samme frekvens som før;

a. Vesterøy fra Bratte bakke og vestover – onsdager – i like uker (uke 2,4,6 osv.)
b. Resten av Vesterøy, Spjærøy og Asmaløy – torsdager – i like uker
c. Kirkøy – fredager – i like uker