Ny kommunalsjef for samfunnsutvikling - Hege Cecilie Bjørnerud

Hege Cecilie Bjørnerud er 40 år, samboer med 1 barn. Hun har bodd store deler av sitt voksne liv i utlandet - blant annet USA, Australia, England, Island, Israel, Saudi Arabia, og Spania.

Bjørnerud er utdannet Management på Tourism & Hospitality-linjen med spesialisering innen bærekraftig regional utvikling. Hun har en variert bakgrunn innen reiseliv, utvikling og drift.

Bjørnerud seneste jobb var som direktør for et byutviklingsselskap og før det har hun drevet skipsselskap og slusecruise med historiske kanalbåter på Telemarks-kanalen.

Bjørnerud har arbeidet med utviklingsprosjekter både innen det private og det offentlige. Dette er prosjekter som er relatert til destinasjonsutvikling og omdømmebygging, næringsutvikling og byutvikling.

Vi ønsker henne velkommen til Hvaler kommune!

27.02.2014