Nasjonal hagekulturpris til Søndre Sandøy

Hageselskapets Hagekulturpris 2016 ble i dag overrakt til Eva og Svein Olsen for arbeidet og engasjementet de har lagt ned i egen hage, for kunnskapsformidling og for å holde hagen åpen til nytte og glede for både lokalsamfunnet og tilreisende.

Prisen ble overrakt av styremedlemmer i Det norske hageselskap, Solveig Bechmann og Ole-Johnny Nilsen, sistnevnte også regionleder i Hageselskapet Østfold.

Se bilder fra hagen i Kalvebingen på Søndre Sandøy på Hvaler kommunes Facebook-side.

Hagekulturprisen tildeles en person, institusjon, organisasjon eller bedrift som har gått foran i å realisere Hageselskapets formål om å fremme hageglede og hagekultur, landskapspleie og nærmiljøsaker til beste for det enkelte menneske, familien og samfunnet. Prisen ble innstiftet i 1977.

Hvaler kommune gratulerer med prisen.

15.08.2016