Friluftslivets år.

Nå er det din tur!

Ja slik henvender den landsdekkende markeringen av Friluftslivets år 2015 seg både til enkeltpersoner, organisasjoner og offentlige instanser.

Hvaler kommune ønsker i denne omgang å fortelle om markeringen, samt oppfordre lag og foreninger som planlegger friluftstiltak kommende år om å ta kontakt. Planen er så å legge opp til en samlet markedsføring av Friluftsåret 2015 på Hvaler.

Det er særlig følgende områder som markeringen ønsker å fokusere på:

• Friluftsliv i nærmiljøet
  • Fritidsfiske
  • Kulturminner i naturen som opplevelsesverdi

Det skal spesielt legges vekt på tiltak og arrangementer der barn og unge er involvert.

Så langt har Hvaler kommune, Hvaler Jeger og Fiskerforening og Hvaler Kulturvernforening gitt signaler om deltagelse. Nå ønsker vi tilbakemelding fra din organisasjon, men ikke nødvendigvis om et ferdig tilrettelagt tiltak. Det er nok i denne omgang å melde inn sin interesse for om dette er et fellesskap dere ønsker å delta i. Meld i så fall fra til: Folkehelsekoordinator Paul Henriksen pauhen@hvaler.kommune.no, 41 46 37 71

Mer informasjon om friluftslivets år 2015

04.11.2014