Kroksand badestrand på Skjærhalden gjøres sommerklar

Hvaler kommune har fått tildelt friluftsmidler fra Fylkesmannen i Østfold for å oppgradere Kroksand badestrand. Vi ønsker på sikt å gjøre dette til en fin badestrand i Skjærhalden.

I år blir det foretatt en rensing av stranden slik at det skal bli mest mulig sandstrand i sjøkanten. Senere til høsten vil det bli lagt ut en ny flytebrygge, hvor alle de som har rettigheter til moring/bøye eller båtplass i badeområde skal få plass. Denne brygge skal være en badebrygge inn mot badeområde og båtplasser på den andre siden.

Prosessen med utbedring av stranden kommer sannsynligvis til å ta litt tid, avhengig av når og hvor mye offentlige midler vi får til dette formålet. Planen er å lage en trebrygge langs med veien og en steinsatt skråning ned til badeområdet. Vi ønsker også å lage en rampe som går ut i sjøen for rullestolbrukere.

06.06.2011
22.07.2016