Hvaler kommune ønsker Dag Willien Eriksen velkommen som ny rådmann

Eriksen kommer fra en jobb som kommunalsjef for Kultur i Fredrikstad, men har tidligere jobbet i Østfold fylkeskommune hvor hans stilling var seksjonsleder og næringssjef i Regionalavdelingen.

Dag W. EriksenI Østfold fylkeskommune hadde Eriksen blant annet ansvar for det internasjonale arbeidet og Østfolds deltakelse i Interreg-programmene. Eriksen har også erfaring fra det private hvor han har startet opp og drevet egen virksomhet innenfor prefabrikkerte kjølerom. I tillegg har han hatt en rekke styreverv i offentlige, private og frivillige organisasjoner.

Med seg i bagasjen har Eriksen en diplomøkonomutdannelse og en Master of Science (MSc) fra Handelshøyskolen BI.

Dag W. Eriksen er 45 år, gift og har to døtre på 18 og 24 år. Eriksen er en engasjert «golfpappa» for sine barn og spiller selv golf på fritiden.

Se fullstendig CV på LinkedIn

30.09.2013