Hvaler kommune og NAV Hvaler åpner sykkelbutikk og hjelpemiddelsentral

Hvaler kommune og NAV Hvaler åpnet fredag sykkelbutikk /sykkelverksted og hjelpemiddelsentral på Skogstunet på Kirkøy. I tillegg til å betjene kunder er dette også viktige aktivitetstilbud fra NAV hvor mennesker kan utprøves i forhold til arbeid.

«Vi er glade for at vårt nye sykkelverksted og sykkelbutikk nå er åpnet, og vi er klare for å ta i mot både sommergjester og fastboende på Hvaler. Vi satser også på å gjøre en god jobb i forhold til vårt nye ansvar for håndtering av hjelpemidler i Hvaler kommune" sier Knut Tore Eide som er leder av NAV Hvaler.

Skogstunet er ut over å være sykkelbutikk og-verksted også blitt hjelpemiddelsentral for Hvaler kommune.

Skogstunet er en arena for aktivitet og arbeidsutprøving, der man håper å bringe mennesker nærmere ordinært arbeid.

11.06.2014