Foto: Visit Hvaler og Fredrikstad

The Tall Ships Races - vi har funnet vår siste fredsseiler!

Tusen takk til alle som har delt nyheten om den siste ledige plassen. Den heldige fredsseiler er Marcus Holmquist Weider fra Hvaler!

Fredsseilerne skal seile etappen mellom Harlingen i Nederland og Fredrikstad , 4.-12. juli.

Lions sponser
Lions Club Hvaler har bevilget å dekke egenandelen for to deltakere, totalt kr. 7.000.- Lions skriver: "Vi støtter Hvaler kommunes prioritering med å tilby plasser til ungdommer i bofellesskapene og ungdommer som mottar tjenester fra Tiltak for funksjonshemmede."

Rekruttering av unge
Astri Engblad fortsetter «Dette er en enestående mulighet for unge voksne til å delta på en reise som vil gi et minne for livet. Livet på skipene handler om mestring, sammenhold og vennskap. Vi er glade for å kunne sende en gruppe ungdommer som representerer sammensetningen og mangfoldet i befolkningen på Hvalerøyene».

De unge fredsseilerne vil gjennomgå et utdannelsesforløp som forberedelse før sommerens seilas.

Mer informasjon: The Tall Ships Races

27.06.2014