Hvaler kommune informerer:

Kråkerøybrua og deler av Kråkerøyveien stenges fra 1.august

Statens vegvesen og Fredrikstad kommune vil med dette minne om at Kråkerøybrua og deler av Kråkerøyveien stenges for all trafikk fra mandag 1. august.

• Kråkerøybrua stenges for all trafikk fra 1. august til midten av oktober i år.

• Kråkerøyveien stenges mellom Prestegårdsveien og Glommen brygge fra 1. august til 1. november.

• All omkjøring vil bli skiltet via Værstebrua.

Årsaken til stengingen er at Statens vegvesen er i gang med en omfattende rehabilitering av den gamle Kråkerøybrua og at Fredrikstad kommune legger nye vann- og avløpsledninger i Kråkerøyveien.

Mer informasjon finnes på www.vegvesen.no/krakeroybru  og www.fredrikstad.kommune.no

Statens vegvesen og Fredrikstad kommune har koordinert anleggsarbeidene slik at perioden med stengt veg og bru skal bli så kort som mulig. Likevel vil det bli noe ulemper for trafikanter, beboere og næringsdrivende i området mens arbeidene pågår.
Vi ber om forståelse for dette.

01.08.2011