Hvaler kommune har fått nytt nettsted

Hvaler kommunes nye nettsted er på luften. Du vil kunne oppleve små feil den første tiden, men vi retter fortløpende.

Vi har brukt mange flere bilder fra Hvaler og vil fremover også bruke video til å fortelle om tjenestene i Hvaler kommune. Du kan allerede nå se vår videoside, hvor vi legger ut video fra blant annet kommunestyremøter.

Nytt på nettstedet er mere oppdaterte beskrivelser av Hvaler kommunes tjenester, chat med servicetorget (se høyre side), nye skjemaer og selvbetjening og at sidene er gjort mere tilgjengelige for blinde og svaksynte.

Er det noe du savner på vårt nye nettsted, har du funnet feil eller noe du synes vi bør gjøre annerledes hører vi gjerne fra deg. Send en mail til Tora Klevås (toklsc@hvaler.kommune.no) hvis du har ris, ros eller gode forslag.

30.09.2010
Publisert av