Foto: ansatte i barnehagen

Hvaler kommune går til topps i Kommunebarometeret

Hvaler kommune er beste Østfold-kommune og nummer 10 i landet i Kommunebarometeret fra Kommunal Rapport.

Kommunal Rapport har for femte gang analysert hele Kommune-Norge gjennom Kommunebarometeret. Målingen inneholder i år 127 ulike nøkkeltall innen 13 forskjellige kategorier.

Tallene viser at Kommune-Norge også i fjor leverte bedre nøkkeltall enn før. I to av tre kommuner har overvekten av nøkkeltallene blitt bedre det siste året. Det er tredje året på rad at nøkkeltallene samlet viser en forbedring. Men utviklingen er ikke like bra som for ett år siden.

Barometeret er i hovedsak basert på Statistisk sentralbyrås Kostra-tall, som ble lagt fram 17. mars i foreløpig versjon.

Hvaler kommune er best i Østfold både overordnet, men også best av alle Østfold-kommunene på barnehageområdet.

Mer informasjon om Kommunebarometeret finner du på Kommunal Rapports nettsider

03.04.2014