Hvaler Discgolfbane åpnet!

Mandag 5. januar ble Hvaler Discgolfbane offisielt åpnet ved Hvalerhallen. Banen er et samarbeid mellom kultur, idrett og ungdomsskolen i Hvaler kommune og Hvaler idrettsråd.

De grunnleggende prinsippene i discgolf er veldig lik tradisjonell golf. Men her er imidlertid kølle og ball erstattet med frisbeen, og i stedet for hull i bakken, er målet en metallkurv.

Banen ble åpnet av ordfører Eivind Borge, som foretok det første kastet mot kurven, etterfulgt av elever fra ungdomsskolen. Etter åpningen ble det servert boller og kakao til de 200 fremmøtte, og flere fikk prøve seg på aktiviteten.

Sune Wentzel og Espen Møkkelgjerd fra Sune sport var tilstede og demonstrerte banen og hadde opplæring av skolens mentorelever.

Banen er et åpent tilbud til alle, og vi ønsker at så mange som mulig vil prøve kommunens nye fasilitet.

07.01.2015