Høring og offentlig ettersyn av forskrift om vann- og avløpsgebyrer i Hvaler kommune

Kommunestyret har den 19. oktober 2017 vedtatt å legge revidert forskrift for vann og avløpsgebyrer ut på høring.

Formålet med revideringen skal sikre at kommunen får inn de inntektene en har behov for i sammenheng med en forsvarlig utbygging av offentlig vann og avløp.

Arbeidsgruppa har bestått av rådmannens stab i kommunens vann- og avløpsavdeling samt advokat Guttorm Jacobsen.

Høringsdokumentene finner du her:

Forskrift

Særutskrift

Forslaget er også tilgjengelig på kommunens hjemmeside (www.hvaler.kommune.no) under Planer og Nyheter.

Merknader eller uttalelse til planforslaget må sendes innen 09. november 2017, enten som brev til Storveien 32, 1680 Skjærhalden, eller som e-post til postmottak@hvaler.kommune.no.

23.10.2017
23.10.2017