Foto: Harald Lien

Harald Lien fra Hvaler representerer Østfold i Ungdommens kulturmønstring

Lørdag var det fylkesmønstring i UKM, Ungdommens kulturmønstring, i Fredrikstad, men rundt 80 innslag. Av disse var fem fra Hvaler, og to av disse skal få lov til å representere Østfold under den store UKM-festivalen i Trondheim i slutten av juni.

Hvaler stilte med Silje Gullhav som utstilte et digitalt bilde hun hadde laget på tegnebrett, Harald Lien utstilte to fotografier, Elise Olsen sang og spilte gitar, Thea Marlene Jensen spilte gitar, Aleksander Olsen, Andreas Brynjeng Sandvik og Rolf-Jonas Ringen Kristiansen deltok som unge arrangører.

Juryen hadde en vanskelig jobb å plukke ut hvem som skulle gå videre. Blant alle utstillere får Harald reise til Trondheim for å stille ut sine to bilder og Rolf-Jonas skal til Trondheim å være ung arrangør.

02.05.2014