Godafoss er sikret og Hvaler kommune trapper ned egen beredskap

Godafoss ble onsdag 23.2.11 slept til Kjerringsholmen, skipet er sikret og arbeidet med å losse resten av containerne og bunkersolje er i gang.

Hvaler kommunes beredskapsarbeid er nå trappet ned og vil bli avsluttet kl 15.30 i dag 24.2.11. Fra dette tidspunkt gjelder kommunens normale beredskap. Det vil fortsatt være en mindre beredskap på Skipstadsand.

For informasjon om Godafoss og oppdatert informasjon om Kystverkets oljevernaksjon, se Kystverkets sider.

Hvaler kommune takker for innsats både av sentrale og ikke minst lokale aktører. Kommunen takker også for den tålmodighet beboerne på Håbu, Skipstadsand og østsiden av Kirkøy har vist ved den økte aktivitet som har foregått i deres nærmiljø.

24.02.2011