Garasjesalgdagen 2012 - søndag 22. april

Bli med på Garasjesalgdagen og selg ting andre kan få glede av! I år deltar Hvaler, Sarpsborg og Fredrikstad kommuner.

Garasjesalgdagen er et initiativ for å få flere til å oppdage verdien av gjenbruk. Brukte gjenstander som møbler, klær, leker og sportsutstyr kan ha stor verdi for andre.

Nytt i år er at garasjesalgkartet kan lastes ned til brukere av Iphone eller Android telefon.

Garasjesalgdagen arrangeres 22. april - Her kan du registrere ditt garasjesalg

Søndag mellom kl 1100 – 1500 håper vi at så mange som mulig i de tre kommunene er med å arrangere garasjesalg hjemme hos seg selv – eller besøker et av de mange garasjesalgene som finner sted i Nedre Glomma. En fin kombinasjon til søndagsturen?

Garasjesalgdagen er tenkt som et supplement til bruktbutikker, loppemarked og FREVAR. Synes du kanskje du har for lite å selge? Da kan du invitere med venner, familie eller naboen. Jo flere som blir med, jo hyggeligere blir det.

Du trenger ikke garasje for å delta. Bruk trappa, gårdsplassen, skjulet eller hagen. Barna kan også delta med brukte leker og utstyr.

Her kan du registrere ditt garasjesalg

Garasjesalgdagen på Facebook

18.04.2012