Flexx

Flexx er et nytt kollektivtilbud fra Østfold. Flexx er ulike bestillingsruter og er en del av det ordinære kollektivtilbudet, men er ikke som en vanlig busstur. Du kan nemlig hentes hjemme og bli kjørt hjem igjen, og du betaler kun busspris

Flexx er for alle, og du kan få hjelp av sjåføren til av- og påstigning om du behøver det. Flexx stopper bare der reisende skal hentes/leveres, derfor kan kjøretiden variere fra tur til tur. Flexxtrafikk kjøres av drosjebiler og minibusser, avhengig av hvor mange som har bestilt reise.

På Hvaler er det tre Flexx linjer. En Flexx linje er en bestillingsrute som følger fast rute til faste tider, men som kun kjøres hvis noen bestiller tur. Prisen er den samme som din vanlige bussbillett. Alle som bor inntil 2 km fra en Flexx-linje, kan bestille reise og blir hentet hjemme. Ved bestilling av en Flexx linje får du alltid beskjed om nøyaktig klokkeslett for når du blir hentet, og du skal være klar 15 minutter før avtalt tid. Fordi Flexx også skal hente andre, kan det være nødvendig at du venter i opptil 5 minutter etter avtalt hentetidspunkt. Flexx kjøres ikke helligdager. Vær oppmerksom på at det kan gjøres endringer i tilbudet.

Se flexx.no eller ring tlf 03177 for mer informasjon og bestilling. Du kan også følge Flexx på facebook.com/flexxostfold

12.07.2012