Feil i fakturering av kommunale avgifter

Hvaler kommune har gjort en feil og flere regningsmottakere har fått flere regninger med kommunale avgifter som dekker renovasjon, vann, avløp, feiing og eiendomsskatt.

Feilen påvirker kun regningsmottakere som mottar regninger pr eFaktura og AvtaleGiro. Mottar du giro på papir blir du derfor ikke berørt og kan betale regningene dine som normalt.

Alle regningsmottakere som betaler via eFaktura og eller AvtaleGiro vil motta et brev med en spesifisering av hvilket beløp som skal betales.

Inntil brevet er kommet ber vi deg derfor om ikke å betale regningene for de kommunale avgiftene.

Forfallsdato for betaling av kommunale avgifter er 20. oktober 2013.

Har du allerede betalt regningene vil du få det overskytende beløp tilbakebetalt til din konto automatisk i løpet av en uke.

Betaling av SFO, barnehage, kulturskole og lignende kan fortsette som normalt.

Vi beklager feilen og oppdaterer saken løpende.

25.09.2013
22.07.2016