Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle unge kulturutøveres drømmer.

Også i 2018 vil det være mulighet til å søke om «Drømmestipendet». Drømmestipendet er et samarbeid mellom Norsk kulturskolråd og Norsk Tipping., der talentfulle ungdommer fra 13 – 20 år (født 1998 – 2005) har muligheten til å delta. Drømmestipendet består totalt av 100 stipender a kr 15 000,-.

Drømmestipendet skal være en verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer. Hver kommune kan nominere én person eller én gruppe innen hver av disse kategoriene: dans, musikk, skapende skriving, visuell kunst, sirkus, teater og annet. Trykk her for å se tidligere oppfylte drømmer!

Har du spørsmål, ta kontakt med Knut-Egil Knutsen.

De som ønsker å delta, skriver søknad på e-post og legger inn linker til lydfiler/videoer etc (lagres på Youtube eller egen hjemmeside), bilder kan legges ved i e-posten.

Søknadsfrist i Hvaler er torsdag 1. februar. Søknaden sendes til kulturskolen.

Les mer her: http://www.drommestipendet.no/

21.12.2017