Ta del i strandryddedagen 4. og 5. mai 2012

Strandryddedagen er et miljøprosjekt iverksatt av Hold Norge rent. Målet er å rydde den norske kyst for søppel, samt bidra til økt dokumentasjon av marin forsøpling. Hold Norge rent ønsker å engasjere så mange som mulig i kampen mot marin forsøpling.

Det er enkelt å få i stand en lokal aksjon! Alle kan sette i gang ryddeaksjoner på strender og kyststriper i sitt nærmiljø, og øke dokumentasjonen av marin forsøpling gjennom sitt engasjement.

Skjema som brukes til å registrere funn kan lastes ned herfra. Rydd og registrer avfallet, ta bilder, og ta del i en kort evaluering online. Send oss en e-post om du vil arrangere, eller har arrangert, en ryddeaksjon. Les mer på nettstedet Hold Norge rent.

Det er enkelt
Ta bare en telefon til Skjærgårdstjenesten på tlf. 94885952 – eller send en epost til eibo@hvaler.kommune.no slik at man kan holde oversikt over ryddeområdene hele tiden.

Skjærgårdstjenesten vil bistå med råd og veiledning, utdeling av sekker etc.

VELKOMMEN TIL EN ANNERLEDES OG MENINGSFULL FRITIDSAKTIVITET!

30.04.2012