Overgang til DAB

20. september skal NRK slutte med radiosendingene sine på FM i Oslo, Østfold, Vestfold og Akershus.

De kommersielle riksdekkende kanalene følger etter med å avvikle sine sendinger på FM 8. desember. Informasjon om lokalradio i deres kommune fremgår av den vedlagte artikkelteksten «Det digitale radioskiftet kommer til deg» og på Medietilsynets nettsider.

For at innbyggerne i ditt område skal få best mulig informasjon om denne digitalradioovergangen, ber vi nå alle servicekontorene om bistand til å distribuere denne informasjonen lokalt.

Denne e-posten inneholder derfor en informasjonspakke som dere står fritt til å dele på kommunens nettsider, sosiale medier eller andre kanaler etter ønske.

Vi takker på forhånd for hjelpen med dette viktige informasjonsarbeidet. Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis det er noe mer vi kan bidra med.

Informasjonspakken

• Tekst til nettside/sosiale medier: «Det digitale radioskiftet kommer til deg» med informasjon om teknologiskiftet på bokmål (vedlegg)
  • Informasjonsplakater på bokmål, nynorsk og engelsk (vedlegg)
  • Informasjonsfilm, tv-spot og radio-spot om det digitale radioskiftet:

• Nettside med informasjon om radioskiftet og fullstendig slukkeplan:  www.medietilsynet.no/digitalradio
  • E-posttjeneste som kan benyttes ved spørsmål om digitalradio og overgangen:  digitalradio@medietilsynet.no
  • E-postbannere til e-posttjenesten (vedlegg)
  • Slukkeplan – fullstendig oversikt over datoer (vedlegg)
  • Medietilsynets facebookside: DAB+radio=sant. Nyheter og informasjon om teknologiskiftet

Regional_slukkeplan_kart_NORSK.PDF

11.09.2017