Foto: Tora Klevås Schondelmeier

Chat med kommunen

Alle har nå mulighet for å chatte med medarbeiderne på servicetorget i Hvaler kommune.

Nå er det mulig å chatte (skrive) med servicetorget, hvis du ønsker det. Hvaler kommune tilbyr denne muligheten fordi den en meget anvendelig for mange, særlig hvis du har bruk for å få tilsendt lenker eller annen dokumentasjon.

Chat er en tjeneste som kan sammenlignes med en telefonsamtale – bortsett fra at du skriver på tastaturet i stedet for å bruke stemmen.

Slik fungerer det

• Klikk på "Chat med oss" her eller øverst til venstre på siden
  • Et vindu åpnes hvor du kan skrive inn e-postadresse (Har du ikke e-postadresse kan du skrive inn ingen@epost.no)
  • Klikk 'Start'. Du vil da bli koblet opp mot en servicekonsulent.

Fordelen med å skrive inn e-postadressen din er at du automatisk vil få hele dialogen sendt på e-post etter at chatten er avsluttet.

Åpningstidene for chat med kommunen er: mandag - fredag kl. 09.00-16.00. Dersom vi ikke skulle være tilgjengelige, kan du legge igjen et spørsmål eller en beskjed til oss. Vi vil svare deg på e-post så snart vi kan, og senest neste virkedag

Servicetorget mottar som vanlig telefoner på 69 37 50 00 og e-post postmottak@hvaler.kommune.no.

Les mer om chat på Wikipedia

14.02.2011
22.07.2016