Betal p-avgiften med mobilen

Hvaler kommune tilbyr gjennom samarbeidspartner EasyPark en rask og enkel parkeringsløsning via Smartphone app.

Det er flere fordeler med å betale parkeringen med telefonen:

• Du betaler kun for faktisk p-tid
  • Du trenger ikke gå tilbake til p-automaten for å forlenge din p-tid
  • Du trenger ikke lenger stresse over at din p-tid utløper
  • Du slipper bekymring med kontanter eller bankkort
  • Du slipper å legge parkeringsbillett i frontruten

For deg som ikke har en smarttelefon finnes en telefonsvarertjeneste der du i stedet starter din parkering via en kort telefonsamtale.

Tjenesten kan benyttes uavhengig av telefontype og mobilopratør og parkeringskostnadene trekkes fra ditt bank eller kredittkort, eller på faktura om du er bedriftskunde.

Du kan registrere deg selv via appen, eller ringe 03456 for å få hjelp til registreringen.

Se etter Easypark klistremerket med takstgruppe på parkeringsautomaten for riktig takstgruppe eller mer informasjon.

EasyPark Appen kan benyttes både av privatpersoner og firmaer, og finnes til iPhone, Android og Windows Phone.

Vil du vite mer om hvordan mobilbetalt parkering fungerer, besøk vår samarbeidspartner, www.easypark.no

16.06.2014