Hvert barn er en mulighet!

TV-aksjonen NRK 2017 går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 22. oktober.

Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et helt lands framtid på spill. Årets TV-aksjon skal gi skolegang og håp til barn der krigen raser.

Ett av fem barn i krigs- og konfliktområder står i dag uten skolegang. UNICEF jobber hardt og målrettet for at barn ikke skal få ødelagt framtiden på grunn av voksnes kriger og konflikter.

TV-aksjonen 2017 skal gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.

For mer informasjon om TV-aksjonen og Unicef, se TV-aksjonens nettsider www.blimed.no.

La oss vise at vi på Hvaler bryr oss! Vi oppfordrer til å bruke søndagsturen til et godt formål – meld deg som bøssebærer ved å

Nett     http://www.blimed.no/ (registrer deg som bøssebærer)

Mail    toenak@hvaler.kommune.no (oppgi navn og mobilnummer)

28.09.2017