STREETDANCE, BREAKDANCE OG HIPHOP FOR UNGDOMSTRINNSELEVER

Du deltok kanskje på «SMAK AV DANS» i skoletiden, et danseprosjekt i regi av Den Kulturelle Skolesekken? Vi vil videreføre dette i et nytt dansetilbud der vi vi vil jobbe med en blanding av stilartene over, og våre mål er å strekke oss mot en spennende og varierende danseklasse. På starten av kurset vil det være fokus på grunnleggende danseprinsipper som å lære ulike dansesteg og sette de sammen til kombinasjoner og koreografi. Utover sesongen er våre mål at du skal ha fått en progresjon om dans, og mestre koreografiene og trinnkombinasjoner enda bedre! Dette er en fritidsaktivitet som også vil bidra med å gi en bedre kroppsbeherskelse, og du vil få muligheten til egen utfoldelse. Mot slutten av semesteret skal du få muligheten å opptre og vise dine ferdigheter for et publikum.
08.09.2015
14.09.2015