Gå til innhold

Kystmuseet Hvaler

Mennesker og natur i Ytre Hvaler nasjonalpark

Kystmuseet Hvaler og Statens naturoppsyn (Miljødirektoratet) inviterer til Åpent museum onsdag 13. januar kl. 19:00 i Kystmuseets finstue på Nordgården Dypedal. Kveldens foredrag vil gi en innføring i noen av de menneskeskapte miljøutfordringene økosystemene i Ytre Hvaler nasjonalpark står ovenfor. Søkelyset rettes også mot hvordan offentlige myndigheter bruker verneområder som virkemiddel i kampen for havet og hvordan hver enkelt av oss kan bidra. Foredragsholder Marit Winther-Janson lover en innholdsrik og interaktiv aften.

Steinkobber ved Torbjørnskjær fyr.

Foto: Haakon Haaverstad, SNO. 

 

Winther-Janson er ansatt som naturveileder for Statens naturoppsyn i Miljødirektoratet. Hun er utdannet marin naturforvalter og økolog/zoolog og har internasjonal erfaring fra forskning, forvaltning og undervisning både over og under vann. Som naturveileder jobber hun for å formidle kunnskap om naturen med mål om å styrke forståelse og engasjement for hvordan vi både kan bruke og ta vare på den.

 

 

Nytt av året: Innføring av inngangspenger til Åpent museum

Åpent museum har siden 2007 vært Kystmuseet Hvalers månedlige tilbud til lokalsamfunnet om påfyll av kultur- og naturhistorisk kunnskap og gode opplevelser med vandringer i Hvalers kulturlandskap. Arrangementene har i alle år vært gratis, men fra 2016 ser vi oss nødt til å innføre inngangspenger ved disse kveldene for å dekke de utgiftene vi har. Så fra og med denne kvelden innfører vi inngangsbillett på kr. 60. Det er samme pris som inngangsbilletten til museet i sommersesongen. Ta med kontanter; det er ikke sikkert at betalingskortsystemet er oppe og går denne kvelden.

 

Velkommen!

Publisert
08.01.2016
Sist endret
08.01.2016

Kontaktinformasjon


Hvaler kommune

Storveien 32
1680 Skjærhalden

Servicetorget
Åpent hverdager: 8.00 - 15.30
Tlf: 69 37 50 00
postmottak@hvaler.kommune.no

Chat med servicetorget

Facebook 
Følg Hvaler kommune på Facebook