Kveldskonferanse og årsmøte for næringslivsinteresserte

Lytt til gode forretningsfolk her på Hvaler! Hva er deres suksess, hva kan de tilby og hva driver dem i hverdagen! Kveldens program: Kl 18.00 Servering og mingling Kl 18.30 Årsmøtesaker – utarbeide fremdriftsplan på fokusområder Forumet skal prioritere for 2016/17 Kl 19.15 Eier av Kiwi Skjærhalden, Ole Lindekleiv, forteller om tro på fremtiden og valg av lokal arbeidskraft Kl 19.45 Halvor Torgersen drifter www.Konstruksjon.net og gir oss et innblikk i teknikkens verden med 3D modellering og 3D konstruksjon Kl 20.15 Næringsrådgiver Solveig Slyngstad har gjort seg godt bemerket som en pådriver til vårt lokal næringsliv, hva har hun å fortelle om kommunens satsninger? Valgkomitéen har fått inn flere nye styremedlemmer til valg på årsmøtet. Her finner vi dyktige fagfolk innen varehandel, VVS, håndverk, restaurant og engineering. Møt opp og stem inn gode kandidater, har du forslag til andre kandidater er det fullt mulig å fremme dette som alternativ til valgkomitéens forslag.
04.04.2016
04.04.2016