Jubileum: Hvalerhallen er 10 år

Tiden går, og det er nå 10 år siden dørene ble åpnet i Hvalers storstue for første gang. Siden den gang har Hvalerhallen rommet mange idrett og kulturbegivenheter.

Ungdomsklubben ønsker velkommen til stort ungdomsarrangement!

Fra kl. 19:00-24:00 for dere fra 8. klasse og oppover. Gratis inngang

Wang Riot og Broken Bones spiller.
Det blir sanginnslag fra lokale aktører.
Diskotek med DJ, lys og lyd.
Fra klokken 18.00 til 21.00 blir det i tilegg konkurranser på okseryggen (rodeo) og brytekamper med sumodrakter.
Dansekonkurranser med premier!

Gratis buss til Kirkøy og Vesterøy kl 23.30 og 00.15

Velkommen!

Mange mennesker går daglig inn og ut dørene i bygget. Vi er stolte av hallen vår og all den aktivitet som huses der. Til daglig benyttes anlegget av kulturskole, musikkforening, skole, håndball, fotball, innebandy, sportsskyttere, bueskyttere, frivilligsentral og fritidsklubb.

I tillegg arrangeres konserter, cuper, serier i idrett, skoleturneringer, arrangement, dansegalla, treningsleirer med mer.

Vi ønsker å markere 10 årsdagen med tre arrangement lørdag 20.11. Målet med arrangementene er å vise hele samfunnet hvilke fantastiske krefter og tilbud vi har i kommunen vår.

Arrangementene er gratis og det blir bursdagsfest med pølser til alle i pausen i den avdelingen vi har valgt å kalle familieshow.

Fritidsklubben holder også til i Hvalerhallen. Vi har igjennom 10 år hatt en aktiv fritid og ungdomsklubb. Dagen markeres med et stort ungdomsarrangement på kvelden.

Vi håper arrangementene vil falle i smak og håper mange finner veien til Hvalerhallen denne dagen.

Velkommen ønskes dere alle!

Idrett er en stor del av det daglige livet i Hvalerhallen. Derfor vil det fra kl. 12:00 bli mulighet til å treffe Hvaler Jeger og Fiskeforening for å forsøke seg på casting, Hvaler ILs bueskyttere kommer og det er muligheter til å ta seg en tur i klatreveggen.

Det blir også artig-idrett-arrangement der administrasjonen i kommunen, Hvaler ballklubb og Hvaler IL skal delta med ulike lag, her skal det konkurreres i en artig idrettsgren. Vi oppfordrer andre grupperinger, både private og bedrifter å danne lag denne dagen. Ta kontakt med Elin (elinba@online.no).

Kle dere gjerne ut – her skal det bli show!

Familieshow, klokken 16.00

• Åpning
  • Danseshow
  • Hvaler Musikkforening
  • Kulturskolen, showdans
  • Innslag fra Mamma Mia, Hvaler U.skole

Pause, gratis pølser til alle. Lodd- og kakesalg.

• Broken Bones
  • Lokale talenter, sang
  • Danseshow
  • Innslag fra Brottungær
  • Kulturskolen, fiolininnslag
  • Magnes pikekor

Stands fra lag og foreninger

Vi takker alle sponsorer, aktører, Ungdom og fritid, Hvaler frivilligsentral og Lions Club, Hvaler.

Hvaler kommune, Fritid og Idrett.

11.11.2010
22.06.2011